Projektsælger Østdanmark
 
Drømmer du om en salgskarriere hos én af Danmarks førende producenter af indvendige dørløsninger, så har du muligheden for at blive en del af vores kompetente salgsteam hos Trehøje Døre A/S.
Vi rådgiver om dørløsninger til de projekterende og udførende parter i byggeriet, og sælger vores produkter gennem førende tømmer- og trælasthandlere.

Jobbet
Du får et selvstændigt kundesansvar for en del af vores marked på Sjælland, og med udgangspunkt fra egen bopæl skal du servicere nuværende og fremtidige kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være salg og rådgivning hos forhandlere, tømrere og entreprenører. Du vil opleve et tæt samarbejde med både interne og eksterne kollegaer, der hele tiden arbejder på at skabe værdi for vores kunder.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har erfaring med projektsalg og måske en håndværksmæssig og/eller teknisk relevant baggrund. Du kan arbejde struktureret og resultatorienteret, og du er god til at skabe relationer med andre mennesker. 
Har du et godt netværk blandt tømmerhandlere, projektledere og entreprenører, og har lyst til at udbygge det, vil det være en fordel.

Vi tilbyder
  • Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk virksomhed.
  • En flad organisationsstruktur med mange engagerede kollegaer der sammen skaber et godt arbejdsmiljø.
  • En lønpakke der matcher dine kvalifikationer og stillingens indhold.
Ansøgning sendes vedhæftet dit cv mrk. “Projektsælger” pr. mail: tommy@trehoeje.dk
Vi vil påbegynde behandlingen af ansøgningerne i uge 32, og herefter vil samtaler blive afholdt løbende, indtil den rigtige kandidat er fundet. Yderligere oplysninger om jobbet og virksomheden kan fås hos Salgschef Tommy Nielsen tlf.: 2986-5855.
 Trehøje Døre A/S er en moderne velkonsolideret virksomhed inden for træindustrien med produktion i Danmark. Trehøje Døre er et godt indarbejdet produkt blandt forhandlere og entreprenører og kendt for et stort og alsidigt dørprogram. Vi producerer indvendige døre og har et bredt program omfattende finerede og malede kanal-, massive-, brand- og lyddøre, glasdøre samt glaspartier. Vi er eksperter i individuelle løsning. Vi er ca. 100 medarbejdere i firmaet.
Se mere på www.trehoeje.dk
 
Trehøje Døre A/S  | Tlf.: 96926000