Miljøpolitik / Nærhed

Nærhed

Det er en bevist beslutning at vi holder vores produktion i Danmark, i en tid hvor andre virksomheder søger til udlandet i jagten på billigere arbejdskraft.

Vi tror på at nærhed kan betale sig, da dansk arbejdskraft har de kompetencer vi skal bruge for at levere den service og kvalitet vores kunder forventer.

Det betyder også at vi konstant arbejder hårdt for at gøre tingene bedre og mere effektivt. Endvidere, har vi valgt en strategi hvor vi investerer målrettet i vores produktionsapparat for at være konkurrencedygtig på både pris og kvalitet. Som det seneste er der blevet investeret i en ny CNC robot i produktionen i efteråret 2013 og den næste er på tegnebrædtet.

Som virksomhed er vi afhængig af vores lokalområde og de lokale medarbejdere. Derfor er vi fokuseret på at støtte og bakke op omkring lokale aktiviteter. Det er bl.a. et ved at støtte lokal sporten og anvende lokale leverandører. Vi støtter bl.a. Ørnhøj Idrætsforening, Trehøje Golfklub, Ringkøbing Cykelklub, Ringkøbings Fodbold og Ringkøbing Håndbold.

Som virksomhed der er afhængigt at kvalificeret dansk arbejdskraft har vi et ansvar for at biddrage til deres udvikling. Vi sørger derfor at tage praktikanter ind med jævne mellemrum og har pt. 2 lærlinge i vores produktion.

 

 

Trehøje Døre A/S  | Tlf.: 96926000